Stek potatisen på medelvärme i matfettet, tillsätt kryddorna och smaka av. med ett ben1msk Olivolja1st RosmarinkvistSalt & peppar från kvarnRåstekt potatis. Masera in olivoljan och rosmarinen i kotletterna, stek på medelvärme 2-3min per sida, avsluta med att salta och peppra
Krydda lammkotletterna med salt och peppar och stek i smör i stekpanna. Lamm hör ju påsken till och något som alltid är väldigt gott är saftiga lammkotletter med goda tillbehör
Grilla eller stek köttet och grönsakerna och häll upp ost, sås, oliver och sallad i skålar. 4 lammkotletterTillbehörPotatisOliverFetaostGurkaRödlökTomatGrönsalladAubergine, Zucchini, Paprika eller någon annan grönsak som är god att grilla. 4 lammkotletter
Dela champinjonerna, strimla purjolöken grovt och stek dem i smör i en panna. Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör 2-3 min på varje sida. 4 st dubbla lammkotletter
Stek eller grilla grönsakerna på båda sidorna tills de har fått lite färg. Grilla kotletterna i grillpanna ca 1 1/2-2 minuter per sida eller stek dem 2-3 minuter per sida i stekjärn. 5 st lammkotletter
Stek dem i smör 2 min på varje sida. 600 g lammkotletter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk hackad färsk rosmarin 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm
Hetta upp oljan och grilla eller stek kotletterna ett par minuter på var sida. Här får lammkotletterna sällskap av en ljuvlig ratatouille och en smakrik gremolata
Stek dem gyllenbruna i smör och salta. 4 portioner8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och pepparSmör till stekningVitlökssmör. 8 stora potatisar (700-800 g)Smör till stekningSaltTillbehör. TomatsalladCitronklyftorSalta och peppra lammkotletterna på båda sidor och stek dem i het panna i smör, 2-3 minuter på varje sida. 8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och peppar
Steklammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör 2–3 min på varje sida. 1 kg lammkotletter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm
Bryn köttet runt om på hög värme så att det får en fin stekyta. Lägg det sedan i en ugnsfast form och stek i ca 15 minuter tills köttet har en innertemperatur på 56 grader