Stek i het panna med smör och vitlöksklyftorna. Efter helgens ostbricka fick dom idag mötas igen, inbakade i lövbiff, gratinerade i ugn och med goda tillbehör
Jag gillar inte snabbstektlövbiff som ofta blir segt i mitt tycke. Sedan stekte jag på dem lite snabbt på båda sidorna innan jag lade dem i en ugnssäker form
Stek på ganska hög värme, köttet ska få fin färg. Lövbiff är inte så dumt, faktiskt. Eftersom köttet steks snabbt och har en härlig fyllning, så blir det inte torrt och tråkigt
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff
Hetta upp en stekpanna till hög värme och steklövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg. En bit cambozola, både crème fraiche och grädde, stekt gul lök och lite sugarsnaps för knaprighet och färg
Stek köttet i oljan i omgångar i en het stekpanna tills den fått fin färg. god strimlad lövbiff med hemmagjord teriyakisås och en pak choi sallad smaksatt med lime
Stek den andra hälften av köttet på samma sätt. Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter. 4 st lövbiff
Margarin/olja till stekning. Lägg lite av det hackade på mitten av varje lövbiff. Rulla ihop lövbiffen till ett paket och fäst ihop det hela med tandpetare