Stek kycklinglår recept

Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Servera med ugnstekt potatis och citronklyftor. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg. Stek mitt i ugnen ca 25 min. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs bönorna ca 1 minut. Lägg på färsk rosmarin och smulad fetaost och stek ytterligare ca 10 minuter tills kycklingen är helt klar. 1 kg kycklinglår med ben
Kycklinglår i ugn

Kycklinglår i ugn

Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Lägg kycklingbitarna så att skinnet är uppåt med någon cm mellanrum i en ugnsfast stekpanna eller ugnsform
Cornflakespanerad kycklinglår

Cornflakespanerad kycklinglår

Lägg kycklinglåren i en eldfast form och stekes i. Pensla kycklinglåren med margarinet och vänd det. 4 kycklinglår utan skinn ca 140 g
Marinerade kycklinglår - Tak kalbi

Marinerade kycklinglår - Tak kalbi

Grilla i ugn på 150 grader i 30 minuter eller stek i stekpanna på låg värme ca 20 minuter. 1 kg kyckling, gärna lårfilé
Kycklinglår med gratinerad avokado och couscous

Kycklinglår med gratinerad avokado och couscous

Kycklinglår eller kycklingben är prisvärda styckningsdetaljer. 1 kg kycklinglår eller kycklingben. Pensla kycklingdelarna med smörblandningen och stek dem i ugnen ca 25 minuter (innertemperatur 75 grader). 1 kg kycklinglår eller kycklingben
Parmesanpanerade kycklinglår

Parmesanpanerade kycklinglår

Kyckling ska Alltid vara genomstekt d v s köttsaften ska vara genomskinlig och inte rosafärgad. Dessa små kycklinglår är kryddstarka
Kryddiga kycklinglår från Texas

Kryddiga kycklinglår från Texas

Bjud stekt eller friterad potatis och krispig sallad till. Drag skinnet av kycklinglåren. Lägg i kycklinglåren
Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Servera med ugnstekt potatis och citronklyftor. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg. Stek mitt i ugnen ca 25 min. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs bönorna ca 1 minut. Lägg på färsk rosmarin och smulad fetaost och stek ytterligare ca 10 minuter tills kycklingen är helt klar. 1 kg kycklinglår med ben. 1 kg kycklinglår med ben 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosmarin 1 tsk olivolja 4 vitlöksklyftor 1 msk pressad citron 150 g haricots verts 2 tomater ½ msk olivolja Färsk rosmarin 100 g fetaost
Grillat kycklinglår med Nordafrikasmak

Grillat kycklinglår med Nordafrikasmak

Tärna potatisen och löken i halv till encentimeterstora bitar, ju mindre desto godare, stek dem var för sig, löken får svettas i smör, potatisen bryns i hälften olja, hälften smör
Kycklinglår med parmesan

Kycklinglår med parmesan

Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen, några i taget, i olivolja till fin färg, ett par minuter på varje sida
Kycklinglår med rostad höstsallad

Kycklinglår med rostad höstsallad

8 kycklinglår. Stek mitt i ugnen ca 20 minuter. Skär päronen i klyftor, lägg dem på plåten och stek ytterligare ca 15 minuter eller tills kycklingens innertemperatur är 82˚C. 8 kycklinglår 2 päron