Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter. Höj värmen till 220 grader och stek vidare tills de fått fin färg och är genomstekta
När det börjar skumma, tillsätt bacon och stek tills det blivit krispigt. Tillsätt vitlök och lök och stek i 3-4 minuter. Tillsätt svampen och stek i ytterligare 3 minuter
Stek kycklingklubborna i ugnen. Värm ugnen till 225°. Pensla kycklingen efter 15 minuter med en blandning av pressad citron, soja, pressad vitlök, smulad timjan och svartpeppar
Servera med ris och kycklingklubba och en god sallad. 571 kcal/port (med ris, kycklingklubba med skinn, paprikasås). Stek kycklingen i ugnen på 225 grader i ca 45 minuter
Stek i smör och salta. Stek den inte för länge så den fortfarande har lite tuggmotstånd kvar. TrattkantarellsåsRensa svampen och stek den i smör och salta