1,5 kg kotlettrad med ben200 g torkade mjuka aprikoser7 vitlöksklyftor1 msk vit balsamvinäger2 dl torrt vitt vinfärsk timjan1,5 msk flingsalt2 krm nymald svartpeppar3 msk olivolja. Stekkotlettraden i nedre delen av ugnen ca 2,5 timma. 1,5 kg kotlettrad med ben
Helstekkotlettraden i ugnen och servera med ugnsrostade rotsaker. 1 kg benfri kotlettrad. Stek köttet mitt i ugnen till en innertemperatur på 70-72 grader (använd termometer). 1 kg benfri kotlettrad
kotlettrad. När det återstår ca 1 timme av köttets stektid lägger du potatisen runtom köttet. Ställ tillbaka fatet i ugnen och stek i ytterligare ca 30 minuter. Stek i ytterligare ca 15 minuter. Stek i ytterligare ca 15 minuter
Blanda med stekskyn och krydda med salt. Stek i mitten av ugnen cirka 1 timme och 50 minuter. Lägg den runt köttet när cirka 50 minuter av stektiden återstår. 2 kg kotlettrad av gris, med ben
Skär ett snitt längs med benet och skåra kotlettraden lätt på ovansidan. Stek i ugn i ca 1 1/2 timme tills innertemperaturen är 75°. Lägg i citron- och tomatklyftorna på slutet och låt steka med i 15 minuter. 2 kg kotlettrad
Sila såsen och servera den till den stektakotlettraden. kotlettrad. Stick i en köttermometer och stek köttet tills innertemperaturen i mitten av köttet är 65°