(kanske mer om du inte saltat kantarellerna vid stekning). Har du inte färska kantareller (börjar bli sent på säsongen) så kan du plocka fram dina frysta och fräsa på, bara de inte är för fuktiga
Stekkantarellerna i en stekpanna och krydda med lite salt. Jag tänkte att jag ska lägga ut lite av den goda maten som vi blev bjudna på hos min syster och först ut är ost och kantarellpajen
Så här fina kantareller är bäst naturella, de fick helsteka i smör till en god laxrätt. Det är även gott att fylla laxen med ost, här hittar Du ett recept på Gorgonzolafylld Laxrulle
Rensa kantarellerna och fräs dem i stekpanna tills vätskan kokat in. Ta upp ur stekpannan. Skala och hacka lök och vitlök och låt fräsa med kantarellerna
Ev lite riven ost på. Stek bacon o kantareller. Stek kycklingfilén i bitar. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller