Stek gös recept

Stekt gös med gräddig sås

Stekt gös med gräddig sås

Stek i smör i en stekpanna tills paneringen är gyllenbrun. Ta upp fiskbitarna ur stekpannan och häll i grädden
Gös med basilika och parmesanost

Gös med basilika och parmesanost

Stek fisken i ugnen i 20 minuter. 600 g gösfiléer. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka basilikabladen och blanda med grädde, parmesanost, vitt vin och vitlök
Gös med bakpotatis och räkröra

Gös med bakpotatis och räkröra

Det hela serveras till en smörstektgös. Smält smör i en stekpanna, häll i olja. Peppra och salta fisken samt stek på båda sidor
Gös med löjromsås

Gös med löjromsås

Stektgös med ljummen löjromsås. Här kommer mer Gös från gårdagens Metro, och även med Lisas dryckestips
Gös och bubbel.

Gös och bubbel.

Klicka smör i stekpanna, gärna teflonpanna, och stekgösen några minuter på varje sida. en skvätt vitt vin till smaksättningmaizenaredningStrimla bacon och stek det knaprigt i stekpanna, ta upp det och låt rinna av på hushållspapper
Gös i citronsås | Recept från Köket.se

Gös i citronsås | Recept från Köket.se

Lägg smöret i en stekpanna. När smöret är gyllenbrunt lägg i fisken och stek i en minut, vänd. 4 gösfiléer. 4 gösfiléer 1 citron 3 dl grädde 50 g smör 0,5 kruka gräslök, hackad En bit pepparot salt peppar 12 potatisar Dill, till servering
Stekt gös med bacon och parmesancreme

Stekt gös med bacon och parmesancreme

Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stekgösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösen med ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Stekt gös med gräslökssås

Stekt gös med gräslökssås

Stek filéerna på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 4 st gösfiléer. Dela filéerna på mitten, salta och peppra
Lyxig gös som första försök i Årets Kock

Lyxig gös som första försök i Årets Kock

Smör att steka i. Jag älskar gös. Grovhacka dem och tillsätt nötterna till rotsakerna och låt att steka tills rotfrukterna blivit mjuka
Stekt gös med kaprissås

Stekt gös med kaprissås

Lägg upp sparrisen på tallrikar, lägg på gösen och potatispurén. Skär gösfilén i 8 portionsbitar, salta dem och stek dem först med skinnsidan nedåt så att de får färg
Hel gös på liguriskt vis

Hel gös på liguriskt vis

Täck med folie och stek i ugnen i 15-20 minuter eller tills köttet lätt lossnar från benet. 1 kg hel gös urtagen och fjällad
Gös med rökt sidfläsk, örtcrème, smörstekta kantareller och rödvinssås

Gös med rökt sidfläsk, örtcrème, smörstekta kantareller och rödvinssås

Skala steklöken. Lägg gösen ovanpå. 400 g potatis, 150 g röd steklök, 300 g rimmat rökt sidfläsk, 3 äpplen, salt o peppar. Lägg allt i en form och stek i ugnen 200 grader i ca 30 min. Skala och skär äpplena i klyftor och låt steka med de sista 15 min. Knaperstek kantarellerna i smör och stekgösen 3 min på var sida (beroende på tjockleken). 150 g röd steklök,