Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek kotletterna på båda sidor på medelvärme. Servera kotletterna med råstekt potatis, sallad och parmesankräm
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Stekfläskkotletterna på båda sidorna och krydda med grillkryddor och salt. Skrubba dom väl runt om och rulla dom i olja och grillkrydda, riv över 2 vitlöksklyftor och stek i ugnen i 200 grader i ca 40 minuter. 2 fläskkotletter
600 g benfri fläskkotlett. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Stek köttet, lägg åt sidan, lägg tillbaka svampen i pannan och tillsätt grädden och smakpastan, rör om, lägg ner kötet och koka ca 2 min. 600 g benfri fläskkotlett
Fläskkotletter med ben brukar jag oftast steka för ytans skull men sen låta småkoka i gryta dels för att benen ger otroligt god smak och för att kotletterna blir så möra och goda då
Stek sedan kålen på medelhögvärme så kålen faller samman och börjar ta lite färg. Tillsätt då sirap, låt den steka in och slå avslutningsvis på grädde och salt
Stek kotletterna medan potatisen puttrar sig mjuk. Krydda med salt och peppar och stek dem ca 3 minuter på varje sida. 4 stora fläskkotletter. 4 stora fläskkotletter 1 stor gul lök 2 msk smör 2 msk vitvinsvinäger 1-2 dl vitt vin 1 dl stark köttbuljong 0,5-1 msk dijonsenap salt och malen vitpeppar 8-12 potatisar skurna i bitar 3 dl grädde
Dela ananasen i mindre bitar som du bryner i stekpannan tillsammans med grönpepparn. Sötsura kotletter 2 port2 kotlettersvartpepparmalen ingefära1 liten burk ananas1 msk grönpeppar2 dl vatten2 msk köttfond1 msk vitvinsvinäger2 msk honung1 msk sojaKrydda köttet med svartpeppar och ingefära och stek köttet i smör, ca 3-5 minuter/sida beroende på hur tjocka de är. Ta upp ur pannan när köttet är färdigstekt, 58 grader vid benet, och håll dom varma undertiden du gör fixar skyn