Baconet i receptet kan tyckas futtigt men ger det där lilla extra lyftet eftersom du börjar med att steka bacon och sedan köttet i samma panna för att få med alla smaker och som pricken över i
Häll i olja i stekpannorna när de är varma och bryn fläskkotletterna ett par minuter på varje sida. Värm olja till medium-hög värme i en stekpanna och en kastrull, stek den finhackade löken i kastrullen och strimlorna i stekpannan i cirka sex minuter (tills de blivit mjuka och börjar få färg)
smör/olja till stekning. Denna gratäng kan man äta som den är med lite sallad om man vill ha vegetariskt, annars passar en bit kyckling eller fläskkött (kotlett/fläsk/bacon) kanon till gratängen
Bryn kotletterna på båda sidor i en stekpanna med smör. Strimla fläsket. Lägg i kotletterna. Stekfläsk, vitlök, morot och svamp i en gryta med smör, ca 5 minuter. Koka under lock tills de är genomstekta, ca 10 minuter. 4 st fläskkotletter. 150 g rökt sidfläsk
olja att steka i. Strimla köttet och stek på hög värme i lite olja. olja att steka i. 400 g fläskfilé eller benfri kotlett. 400 g fläskfilé eller benfri kotlett