Stekfisken i smör på hög värme, krydda. smör till stekning. Svampen och fisken. Servera den nystektafisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen
Smält smöret i en stekpanna och tillsätt de rensade kantarellerna. I synnerhet om baconet är stekt riktigt hårt så att det blir som rökiga och köttiga små chips
Lägg de förvällda, väl avrunna mangoldbladen i botten av en ugnsform, lägg fiskbitarna ovanpå och bred över pesto på dessa, strö över den stekta svampen
Hetta upp smör i stekpannan tills det blivit gyllenbrunt och tystnat. Servera fisken med skirat smör och bacon och svampfräset samt kokt potatis eller hemlagat potatismos som är suveränt gott till
Stekfisken i rikligt med smör. Hacka löken fint och stek mjuk i smör med en nypa salt. På grund av vissa semi-vegetariska krav föll valet på fisk, och i det här fallet en bit lax
Stek svampen i en torr stekpanna till den vätskat sig klart. Årets variant, som jag nu ätit till både lunch och middag i dagarna tre, är helt vegetarisk och faktiskt så god att man inte ens saknar kött eller fisk
Ansa och stekkantarellerna gyllene och rör ner dem i risotton. 100 g färska kantareller eller torkade (100 g färska motsvarar 1 påse torkade à 20 g). Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk eller ljust kött. 100 g färska kantareller eller torkade (100 g färska motsvarar 1 påse torkade 20 g)