Skär bort benen från toskfiléerna och stek dem. 600 gram torskfilé. 600 gram torskfilé. 21 Oct. 11. 00. Stekttorsk med pepparrot och färsk rödbetssallad
Tärna fläsket och stek det krispigt i en panna utan fett. Torsk. Strö det knaperstekta sidfläsket över fisken och servera tillsammans med kokt potatis och sugar snaps
Tillsätt tomaterna och stek tills de känns mjuka. Om du ökar mängden torsk, öka då även mängden sås. Slå såsen över torsken och servera med kokt potatis eller annat som du tycker passar till
Börja med att skiva löken och stek den mjuk i en stekpanna. 4 st torskfileér, färska. Grädda i 200 grader ca 20 minuter om fisken är färsk,. 4 st torskfileér, färska
Vietnamesisk torsk med krispig sallad4 port700 g torskrygg, i 4 jämnstora bitarVietnamesisk sås (nuoc nam)2 msk fisksås2 msk rörsocker2 lime, saft av1 klyfta vitlök1 röd färsk chiliSallad1 klyfta vitlök1 tumstor bit ingefära3 msk japansk soja1 rödlök1 morot2 pak Choi1 rejäl näve böngroddar1 rejäl näve färsk bladspenat4 salladslökar, i tunna skivor1 bunt koriander, hackad1 dl jordnötter, grovhackadesalt och nymalen svartpepparneutral matolja, att steka i1. Fräs dessa tre grönsaker i en rykande het stekpanna eller wok i 1 minut. Salta och peppra fisken lätt, stek sedan i ca 2-3 minuter per sida. 700 g torskrygg, i 4 jämnstora bitar
I Linas kasse var de flesta huvudkomponenter frysta medan de är färska i Mathems. Ikväll åt vi första rätten från Mathemskassen - Stekttorsk med dill- och grukyoghurt
Salta och peppra och stek fisken i olja och smör snabbt någon minut per sida. 33 G KOLHYDRATER 600 g Torskfilé. 5 msk Pepparrot Färsk. 1 dl Pepparrot Färsk