Stek undertiden bläckfiskarmarna i rikligt med olja, salta och peppra. Skär brödet i tärningar och stek det gyllene i olivolja, rosta pinjenötterna i en het panna
Rätten visade sig vara ganska enkel att göra, men det man bör tänka på är att inte stekabläckfisken mer än ett par minuter då den annars blir alldeles för seg och oätlig
Tag ur pannan men behåll oljan och stekbläckfisken på hög värme några minuter. olja till stekning. Jag blev så förtjust i kombinationen chorizo och bläckfisk att jag tänkt efterskapa något liknande alltsedan dess
Bryn bläckfisken i olivolja i en stor stekpanna någon minut. Nu kan du servera din marinade bläckfisk. Smaka av innan servering och se om de behöver steka lite till (om du har större bitar bläckfisk) samt smaka av med någon msk citronsaft, salt och peppar
Doppa bläckfisken i mjöl följt av ägg och stek hastigt i het olivolja några minuter. När jag skulle handla idag så såg jag till min förvåning att dom hade små bläckfiskar
värm upp en stor djup stekpanna eller kastrull med lite olja. Bläckfisk. Vid serveringen så tar man antingen en portionen åt gången och värmer upp riset igen…eller kör allting i en stor stekpanna/kastrull