Stek bitarna i smör och kanel i en stekpanna tills dom får lite färg. Fräsch, varm och kryddig ananas serverat med en god vaniljglass toppad med rostad mandel och kokos
Skiva ananasen och stek skivorna i smör och kanel i en stekpanna tills de fått färg. Fortsätt steka tills honungen karamelliserat och limesaften kokat in
Här i Singapore, har man tillgång till närproducerad ananas från Malaysia, som är så söt och god, att det knappast behövs något socker när man steker den, men en uns för att få lite karamellsmak på det hela är pricken över i
Stekananasen runt om. Smält smöret i en stekpanna. Lågorna stod högt när Ida flamberade Ananasen i rom. Till ananasen hade vi den underbart goda Kokoskrämen som vi även hade vid förra träffen
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Stekananasskivorna på båda sidor. Hetta upp sockret, i en medelvarm stekpanna, tills det smälter. Skär bort skalet på ananasen och skär ananasen i 1–1 1/2 cm tjocka skivor. 1 st ananas
Stekananasringarna i matfettet i en stekpanna. Låt det karamelliseras runt ananasen. Lägg upp på fat och tryck ner chokladägg i mitten av ringarna och servera limeyoghurten tillsammans med ananasen