Det är viktigt att burken är helt täckt medvattenoch att det bara sjuder. Gör kolan genom att koka burken med kondenserad mjölk (oöppnad) i en stor kastrull täckt medvatten
Lägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten. Häll turkisk yoghurt, mjölk ochsocker i en kastrull, och skrapa ur fröna ur en vaniljstång och blanda med yoghurtröran
Värm långsamt upp yoghurt, mjölk ochsocker i en kastrull. Till servering - skär ett äpple i tärningar, pudra över lite kanelochstek bitarna till en mjukare konsistens i en klick smör
Stek pannkakorna i teflonpanna med lite olja i botten. Avsluta med en tunt lager kanel på toppen. – Till serveringen behöver du även en näve valnötter eller rostade pumpafrön ochkanel som den avslutande pricken över i i-et
Stek i omgångar i plättlagg eller stekpanna i resten av smöret. Smuldegspaj medäpplen. Hallon & Granatäpple är också ett rooiboste och är härligt bärig
smör att steka i. Skölj de torkade kikärtorna i vattenoch lägg på en plåt. Jag har testat Farinata i Italien, den gången åt jag en salt version med tomat och oliver, min version går åt det söta hållet och är fylld medäppleoch keso och en gnutta kanel
Lägg i äppelsteket i det förgräddade pajskalet och låt det svalna. Vill du ha lite hårdare äppelskivor behöver du inte steka dom utan rulla dom bara i socker o kanel