Salta och peppra och lägg sedan över i grytan. Låt korv och kött puttra i grytan samtidigt som syltlök, oliver, paprika och smörgåsgurka hälls ned i grytan
Lägg löken i grytan. Rör ner paprika, tomatpuré och chutney i grytan. Servera direkt ur grytan. Späd med vatten, låt grytan koka upp och sedan eftersteka på svag värme under lock, ca 10 minuter. Rör om väl och låt grytan eftersteka ytterligare ca 10 minuter eller tills köttet är mört. Låt grytan sjuda ytterligare ca 5 minuter
Igår åkte gjutjärnsgrytan fram för första gången på mycket länge. Det krävdes en del fixande med extra vatten och extra vin för att få grytan god, men den bra tillslut trots all vätska
Tillsätt mer krydda eller chili för en starkare upplevelse 4 kycklingfiléer. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
Låt grytan koka i 1 timme och 15 minuter. Vad gör man om man är sugen på den marockanska soppan Harrira, men tycker att det ännu inte är tillräcklig kallt och höstligt för att äta soppa
Vill du leva Spanien åk till Andalusien som är Costa del Sol, Malaga, La Alhambra, du kommer leva flamenco, små vita bergsbyar, Sierra Nevada, tapas, romska influenser och ingen annanstans i landet får du leva traditionella Spanien som just här