Torsk med ajvar relish och räkor, 4 portioner400 g torskfilésalt och peppar2,5 havregrädde (eller matlagningsgrädde)1 msk whiskey1 msk hummerfondca 2 msk ajvar relish (beroende på hur stark man använder)ca 2 dl skalade räkorLägg fisken i en ugnssäker form och salat och peppra. Torsk med ajvar relish och räkor, 4 portioner. 400 g torskfilésalt och peppar
Ni som har läst mina träningsinlägg vet att jag prioriterar styrketräningen framför cardioträningen men samtidigt som jag vill bli stark och forma kroppen så vill jag kunna vara ute och springa framåt våren och då tycker jag det är perfekt att hålla kondisen igång med lite löpträning på band
Jag är en torskogillare av rang (hata blir för starkt – de går liksom ner). Jag vet inte vart det kommer ifrån, kanske skolans (fruktansvärda) kokta torsk man fick som barn
Lite större chilibitar kan man fiska upp efter hand om lagen verkar för stark. Den blev för söt i torskgrytan men var godare än godis att snaska på för barnbarnen
Mjäll torsk, rökigt bacon med haircot verts, en starkt reducerad vitvinssås med massor av smak och en söt puré på gröna ärtor, en helt okej torsdagsmiddag
Lagom starkt och med lyckade smakkombinationer. 600 g torsk (jag använder fryst i block). 600 g torsk. Är så dålig på att testa recept, ofta slänger jag bara ihop nåt, vilket iof inte är en negativt egentligen
Lagom starkt och med lyckade smakkombinationer. 4 portioner 600 g torsk (jag använder fryst i block)olja till stekning 2 gula lökar2 vitlöksklyftor2 fiskbuljongtärningar2 dl vatten 1 dl vitt vin/matlagningsvin1 msk frysta provensalska kryddor3 msk sweet chilisås2 dl matlagningsgräddeev redningSkär den tinade fisken i bitar, lägg åt sidan. 600 g torsk