Den är god men stark som sjutton så man behöver inte mycket av den. Framförallt så använder jag den i en supergod sås/dressing som jag gjort en del på sistone och som funkar till jättemycket
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
½ -¾ dl starkchilisås. 5 dl turkisk yoghurt. 2 msk sweet chilisås. Blanda ihop allting och smaka av med tabascon så att du får den styrkan som passar dig
Ett annat gott råd är att använda lite Harissa(en starkarepepparsås). 1½ dl turkisk yoghurt. 11 tsk chilisås. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering. 1Många gillar extra starksås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
åååh så långt bort det känns från mina strapatser till S-market och de starka ljusrören där. Sås. Blanda kycklingen med resten av ingredienserna i en skål och låt stå medan du gör såsen