Stark sås vin recept

Gör en god sås av plommonen

Gör en god sås av plommonen

Ett väldigt gott vin som passade riktigt bra till den kryddiga såsen. Tänk om denna vänliga själ även kunde stoppa vindarna eller i varje fall lugna ner dom lite
Coq au vin

Coq au vin

Bryn fågelbitarna, några i taget, i en del av fettet på inte alltför stark värme. Blanda smöret och vetemjölet till en pastaredning och red av såsen
Fyllda Rullader med Pumpa Pommes och God sås

Fyllda Rullader med Pumpa Pommes och God sås

Tillsätt vin, vatten, buljong och kryddor/örter. Såsen. rött vin. Såser, Dressingar, Dippa. god sås,. Såsen. ca 40 g riven ost gärna en med starkare smak. 0,5 dl rödvin. ca 40 g riven ost gärna en med starkare smak. 0,5 dl rödvin
50 st tips på tillbehör till grillat!

50 st tips på tillbehör till grillat!

Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Lax Walewska på Gourmetmorsans vis!

Lax Walewska på Gourmetmorsans vis!

Ska meddelas att herr O  här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig  Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Risotto a'la Jamie

Risotto a'la Jamie

), det blev grillat med en smarrig thaiinspirerad sallad och en lite starkaresås. Tillsätt vinet och fortsätt röra
Butter chicken

Butter chicken

åååh så långt bort det känns från mina strapatser till S-market och de starka ljusrören där. Sås. att bo i Frankrike, cykla till byn och handla färska råvaror till min coc au vin och vara så där härligt pittoresk
Kyckling med fransk dragonsås

Kyckling med fransk dragonsås

Här får de sällskap av vitt vin och lite fransk senap. Tillsammans blir det en fyllig dragonsås. Koka upp vin och buljong
Håkans festliga nyårsmeny med bästa bubblet

Håkans festliga nyårsmeny med bästa bubblet

Smaka av med pepparrot, mängden beror på hur stark den är – tänk på att smaken kommer lite efteråt. Det kraftiga renköttet trivs bra med en sås kokad på amarone eller ripasso, viner gjorda på torkade druvor