Salt. Som jag längtat efter wok och starkasåser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Såsen gjorde jag på köttbuljong, soya, D’Elidas chilisås, vatten, salt och peppar. Salt & peppar. Mina personliga favoriter är grytorna, speciellt kyckling i starksås eller biff med bambuskott och purjolök
salt och peppar. Fördela såsen över och slå sedan in dem i foliepaket. Sås. Blanda alla ingredienser till såsen i en tjockbottnad kastrull och koka sakta ca 15 min. 2 msk HP-sås. 1 dl chilisås. 1 st kyckling, delad i fyra bitar salt och peppar. 1 msk farinsocker 3 msk margarin 3 dl lök, hackad 2 tsk vinäger 2 msk HP-sås 1 tsk fransk senap, ljus saft av en 1/2 citron 1 dl chilisås
Salta och peppra och lägg i ugnsform. Salt. Ca 600 g fläskfilé Rosmarin Pepparmix Salt 2 dl crème fraiche 2 dl grädde ½ dl mango chutney 1 ½ tsk sambal oelek 1 köttbuljongtärning ½ dl soja 1 brk champinjoner à 400 g
4 Kycklingklubborsmör1 tsk salt2 vitlöksklyftor2 dl crème fraiche½ hönsbuljongtärning1 msk riven färsk ingefära1 tsk sambal oelek2 päron1 dl rostade, grovhackade valnötter½ dl grovhackad mynta Gör så här. Låt kycklingklubborna smörstekaa länge (ca 50 minuter) på medelvärme, krydda med salt och peppar. 1 tsk salt
Salt. Servera den stekta pumpan med kycklingen och den heta såsen. Salt. Lägg kycklingklubbor på en plåt och krydda med salt, paprikapulver och Grillkrydda runt om
(stark eller mild ajvar efter tycke). Salt/Vitpeppar. Recept på kall sås med ajvar - Paprikasås - Gott till grillat kött/kyckling eller tex köttfärsbiffar