Rosmarin. Ca 600 g fläskfilé Rosmarin Pepparmix Salt 2 dl crème fraiche 2 dl grädde ½ dl mango chutney 1 ½ tsk sambal oelek 1 köttbuljongtärning ½ dl soja 1 brk champinjoner à 400 g
Tillsammans med honungen och vitlöken blir såsen precis lagom stark och söt. Smeta in lammet i en kräm av honung/vitlök/sojaLaga i 90 grader tills knappt 60 grader (otroligt mört)Använd skyn som bas för såsen men tillsätt grädde och lite portvin och koka/reducera en bra stund
salt, peppar, rosmarin, timjan. Såsen. Såser, Dressingar, Dippa. god sås,. Såsen. ca 40 g riven ost gärna en med starkare smak. ca 1 tsk timjan, rosmarin, salt och peppar efter smak. ca 40 g riven ost gärna en med starkare smak. ca 1 tsk timjan, rosmarin, salt och peppar efter smak
Mixa allt till en slät, stark och röd sås. Ta på lite hackad rosmarin och salt. 1 per person)olivoljahonungrosmarinen burk oliver (gärna blandade sorter)Sätt ugnen på 175 graderSkär tomaterna i halvor och gröp ur kärnorna med en sked
Göres snart är min starka rekommendation. Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasig innan de puttrar vidare i en sås med smaker från tomat, bacon, vitt vin, lagerblad, kanel (
Rör ner tomatsåsen i äggröran och rör samman ordentligt. Skala och hacka röd- och vitlök och stek i olja utan att de tar färg, häll i tomaterna och krydda med rosmarin och oregano
Åtminstone en stark kandidat. Sås behövs inte med ett krämigt potatismos till det hela. Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
När fransosen ifråga insåg att jag lagade mat juste pour moi (bara till mig själv) blev han så chockad så jag misstänker starkt att han inte kommit över det än
Bryn kycklingen i lite margarin och krydda med citronsalt och rosmarin. Blanda nu alla andra ingredienser i en kastrull och koka upp såsen ett par minuter