Jag har blivit mycket mjukare i kroppen och fått mindre värk sen jag började dricka buljong, magen fungerar bättre, hud, hår och naglar har blivit ännu starkare, till och med sömnen är mycket bättre nu
Tillsammans blir det en fyllig dragonsås. Men skulle du drabbas av akut Normandie-sug så funkar det bra att hälla fransk cider både i såsen och i glasen
Koka upp kycklingbuljongen i en kastrull. Häll på kycklingbuljongen, lägg i kycklingbitarna, ös över lite buljong och låt koka på medelvärme under lock i ca 15 min. Ta av locket, vänd på kycklingbitarna och avsluta utan lock under ytterligare 15 min, så att såsen kokar ihop och blir simmig. 2 ½ 3 dl kycklingbuljong på 2 tärningar. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås)
att vinna är ju inte min starka sida. När jag väljer att göra en krämig sås smaksatt med parmesanost och tryffelolja blir det inte svårt för mig att välja vad jag ska stoppa i grytan
Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. Tillsätt slutligen socker och buljongtärning och blanda tills såsen blir trögflytande
Smaker som kanel, kardemumma, paprika, ingefära och cayenne samsas fint utan att det hela smaker alldeles för mycket kanelbulle eller har för stark hetta
Koka upp kycklingbuljongen i en kastrull. 2,5 – 3 dl kycklingbuljong på 2 tärningar. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås). Häll på kycklingbuljongen, lägg i kycklingbitarna, ös över lite buljong och låt koka på medelvärme under lock i ca 15 min. Ta av locket, vänd på kycklingbitarna och avsluta utan lock under ytterligare 15 min, så att såsen kokar ihop och blir simmig
För att göra den "på riktigt" behöver man okonomiyakisås och bonitoflingor, men det går att fuska med egen sås, då blandar man worchestersås med ketchup, stark osötad senap och lite vatten
Servera med färsk koriander, och chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1 tärning kycklingbuljong. 1 strimlad röd chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1Woksås. Låt allt stekas i cirka 5-10 minuter och ha sedan ner hela tomater på burk, babyplommontomater och woksåsen
Låt såsen sjuda i några minuter tills den tjocknar en aning. 3 dl kycklingbuljong. 1 st vitlöksklyftor (2 om du vill ha starkare). 1 tsk curry smör till stekning 1 dl mjölk 3 dl kycklingbuljong 2 msk creme fraiche 1 st vitlöksklyftor (2 om du vill ha starkare) 1 msk ljus majsenaredning
Jag brukar aldrig använda handskar när jag hackar chili, men det kan vara ett bra tips eller var försiktiga när ni hackar de färska frukterna, särskilt de starkare sorterna