Jag skriver inte ut mängden, eftersom det är så individuellt hur stark man vill ha sin pepparsås. Det här receptet på Pepparsås har inspiration från restaurang Verden här i Alanya
*gochujang är en koreansk, fermenterad stark chilipasta, en smaktillsats. Mer och mer på de utländska mathyllorna i våra butiker kommer det färdiga såser och smaksatser till olika populära rätter, det är kul
Med hjälp av min typ av hälsosam och njutbar lågkolhydratmat och med en daglig dos av träning, anpassad efter våra behov, är vi idag friskare, starkare och även slankare än på många år
Finhacka vitlök, chili och ingefära och blanda ihop med soja och ostronsås. Kanske för att jag har en kött-älskande man i huset, men jag själv är faktiskt inte så jätteförtjust i just kött – däremot gillar jag kyckling, fisk och köttfärs men när det kommer till stora bitar ryggbiffar/kotletter/entrecote och liknande är jag inte så intresserad faktiskt
Johnny’s Black Garlic & Chili har en ordentlig smak av chili, den är relativt stark och det är svårt att uppfatta smaken av Black Garlic även om den finns där
Det var starka smaker som passade bra för sig men tyvärr gick rätten inte ihop. Till huvudrätt blev det Grillad entrecôte, bakad spetskål, friterad schalottenlök, rivet kryddsmör och rödvinssås
Dock lite för stark för min smak - det skulle nog inte skada att minska ner lite på hettan. Jag försöker utöka min såsrepertoar för lite variation på helgen
En helt underbar kombination men kanske en aning starkt. rödpaprika kesellasås (se recept). riktigt saftiga entrecoter från Bulltofta kött och kände att jag bara var