Stark sås entrecote recept

Koreansk eldbiff

Koreansk eldbiff

annan storbladig salladgochoo-jangsås (stark chilipasta) el. chili-vitlökssåsLägg ut de tunna köttskivorna på ett stort fat
Entrecôte med Pepparsås

Entrecôte med Pepparsås

Jag skriver inte ut mängden, eftersom det är så individuellt hur stark man vill ha sin pepparsås. Det här receptet på Pepparsås har inspiration från restaurang Verden här i Alanya
Bibimbap - en koreansk paradisisk maträtt

Bibimbap - en koreansk paradisisk maträtt

*gochujang är en koreansk, fermenterad stark chilipasta, en smaktillsats. Mer och mer på de utländska mathyllorna i våra butiker kommer det färdiga såser och smaksatser till olika populära rätter, det är kul
Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Med hjälp av min typ av hälsosam och njutbar lågkolhydratmat och med en daglig dos av träning, anpassad efter våra behov, är vi idag friskare, starkare och även slankare än på många år
THAILAND MÖTER GLOMMEN

THAILAND MÖTER GLOMMEN

Curry paste (jag tog all curry paste jag gjorde, men det beror lite på hur stark man vill ha den och även vilken slags grön chili man använder

Intervju med TheGrillfather

Rosta korvbröd på grillen sedan tar du en cheddar ost i brödet på med korven sedan på med jhonnys bacon dressing stark senap rostad lök …

Grönsakswok med nudlar

Finhacka vitlök, chili och ingefära och blanda ihop med soja och ostronsås. Kanske för att jag har en kött-älskande man i huset, men jag själv är faktiskt inte så jätteförtjust i just kött – däremot gillar jag kyckling, fisk och köttfärs men när det kommer till stora bitar ryggbiffar/kotletter/entrecote och liknande är jag inte så intresserad faktiskt
Intervju med Jonas Svanberg

Intervju med Jonas Svanberg

Då började intresset bli starkare. Fadern grillade mycket Flintastek med pommes och hemgjord vitlökssås
Intervju med Magnus Johnsson

Intervju med Magnus Johnsson

Nja, det är väl inte min starka sida, än. En god sås. Entrecote är nog en favorit och hästentrecote är riktigt grymt
Intervju med Anders Thorstensson

Intervju med Anders Thorstensson

Han hade tydligen varit med och tävlat i diverse tävlingar såsom SM och danska mästerskapen, det lät spännande
Hotell Havsbaden

Hotell Havsbaden

Det var starka smaker som passade bra för sig men tyvärr gick rätten inte ihop. Till huvudrätt blev det Grillad entrecôte, bakad spetskål, friterad schalottenlök, rivet kryddsmör och rödvinssås
Entrecôte med två olika såser

Entrecôte med två olika såser

Dock lite för stark för min smak - det skulle nog inte skada att minska ner lite på hettan. Jag försöker utöka min såsrepertoar för lite variation på helgen