Hetta upp på stark värme. Kolasås. Skala och skiva ananasen, torka av skivorna. Kyl och häll sedan upp på plastflaska med pip, så blir såsen lätt att servera
Hetta upp på stark värme. Kolasås. Skala och skiva ananasen, torka av skivorna. Kyl och häll sedan upp på plastflaska med pip, så blir såsen lätt att servera
Smaka av och tillsätt ev salt,peppar eller lite kajennepeppar om man vill ha det starkare. Blanda ner kyckling och ananas i bitar i pannan med grönsakerna och häll såsen över
Rätten blir lite stark i smaken av både mangochutneyn och sambal så minska på det om ni är känsliga. Strö över osten och vispa ihop allt till såsen och häll den över formen
Sås. Häll av ananasen. Vispa grädden och blanda den med chilisås. Varva kassler och ananas på grönsakerna. Jag måttar inte exakt men detta behövs för denna helt underbara lätta maträttCa 500 gr kassler5 dl grädde1 purjolökMozzarella ostRöd paprikaSaltPepparCurryOljaChilisås helst stark, ca 2 dlSätt ugnen på 225°C. Bred såsen över kasslern och ananasen, strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter
Bjud resten av ananasen till och sätt gärna fram en skål med stark osötad senap som extra krydda. Sila av spadet från ananasen och ta vara på det till såsen
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
starkt. Såsen. Lägg resten av korven över och lägg på ananasringar och halverade tomater. Här tycker jag att såsen alltså kan vara lite åt det söta hållet, för det är så man (vi) brukar göra
Jag valde den färdigkryddade med smak av tacokryddor, men nästa gång blandar jag nog själv ihop cream cheese med lite starkare smaker och fyller paprikorna med
Ev färsk frukt såsomananas. Rör ihop sweet chili-såsen och ställ kallt fram till servering. Tillsätt krossade tomater, chilisås, sambal oelek och paprikapulver