2 tsk paprikakrydda. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås). Blanda alla torra kryddor, doppa kycklingbitarna i kryddblandningen och täck väl
Det var alltså inget för mig och gick in på en hederlig stor stark. Sen när du tar upp dom brukar jag låta dom rinna av en stund på papper sen kommer magin, lägg dom i skålen sen kryddar du dom med rökt paprikakrydda {Paprika, smoked santa maria} och salt
Kryddar för det mesta med endast salt och smoked paprikakrydda och färska örter. Picklad rödlök är supergott och ger rätten en härlig syra samt krispighet, så passar den perfekt till smoked paprikakryddan samt beasåsen
2 tsk paprikakrydda. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås). Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan