gärna stark. Hacka löken och tillsätt tillsammans med curry och paprikapulver. Koka några minuter och rör ihop mjöl och grädde till en redning och tillsätt under omrörning i grytan
Och vill man kan man ju alltid byta ut currypastan mot en annan färg, röd är gott och vad jag vet finns det grön (som ska vara starkare) oc hsedan en massa specialvarianter
ÄNTLIGEN har jag fått till ett riktig bra recept på thaigryta med grön curry. Om du har valt att ha i kyckling i grytan så blandar du i det nu och steker den i oljan tills den får färg
Krydda den så som ni önskar – mild, mellan eller stark. indisk curry. Den här grytan är väldigt enkel att göra och tar inte speciellt lång tid, använder du färdigkokta gröna linser går det ännu snabbare
Gryta. Detta i kombination med att ena blogghalvan har varit nästan ohanterligt sugen på koriander och lime i flera veckor, gjorde att det fick bli en variant på curry till middag
Krydda med salt, wokkrydda och curry under stekningen. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Blir ganska starkt men det kan ni ju reglera själva genom att inte ha i så mycket chili. Det blir en blandning av Curry och Garam masala som passar perfekt till soppor och grytor
Krydda med salt, wokkrydda och curry under stekningen. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Resultatet blev en stark och god curry. Fräs senapsfrön i kokosolja i en gryta tills de börjar studsa. Fish curry på makrill och mycket tamarind är en vardagsfavorit