Hade kunnat flytta till varmare breddgrader any day, för det enda jag vill just nu är att slippa de här ohemult starka orkanvindarna som gör att man får staka sig till jobbet varenda eviga dag
Dressingen håller länge i kylskåpet så vill man göra större sats så är det bara att dubbla receptet. Skölj gurkan och dela den längst med långsidan, skrapa ut innanmätet, dela den i mindre bitar, blanda med dressingen , låt stå ca 5-10 minuter före servering
Denna rätt kallas rice dressing för man blandar in den i kokt ris och får en fullvärdig måltid. 2-3 dl kycklingbuljong (stark). 2-3 dl kycklingbuljong (stark)
Dressing. Blanda sedan alla ingredienserna till dressingen. Dressing. Gillar du mat med rejäl hetta. Är färsk ingefära, koriander och asiatiska kryddor något som får dina smaklökar dansa
kan man ta lite extra salt, svartpeppar eller nån starkare peppar. )Till salladen gjorde jag en enkel och god dressing som även är perfekt som dip till chips
Den är god men stark som sjutton så man behöver inte mycket av den. Framförallt så använder jag den i en supergod sås/dressing som jag gjort en del på sistone och som funkar till jättemycket
Smaka av och kontrollera att marinaden har en bra kombination av starkt och sött. Servera selleri och gurkstavar till och doppa i blue cheese dressingen
Och dessa flaskor som jag använder mig av är gamla dressing burkar som jag diskat ur. 4-6 cl smirnoff vodka (beroende hur stark du vill ha din drink). Read More » 4-6 cl smirnoff vodka (beroende hur stark du vill ha din drink)