Såsen blir väldigt stark efter detta recept men mildrades betydligt i grytan tillsammans med köttet och var knappt stark alls när kättet var färdigt, så bli inte orolig om den bränner bra på tungan innan
USA har fått ett lite oförtjänt dåligt rykte om sin matlagning, kollar man bara under ytan så har de både en stark egen kultur (barbecue och sina diners, till exempel) och de tar en mängd rätter på fullaste allvar (chilis och biffar, till exempel)
När man lagar starkt kryddat mat, måste inte vara chilistarkt men mycket kryddor då tycke jag det oftast inte passar med rött vin till maten därför passade det väldigt bra med den här ölen till
½ dl Felix chilisås (extra stark). 1 dl barbequesås. Skala och koka potatisen. När den är färdig, tillsätter du övriga ingredienser och stöter eller vispar potatisen till ett färdigt mos
Ord är överflödiga, när känslan blir stark. en skvätt grädde, lite barbequesås med nån god smak, kryddor (vitpeppar, curry, thaicurry, paprika, en lätt doft med kryddpeppar mm), soya
Tillbehör är som sagt väldigt USA inspirerat, gillar starkt Jalapeno Poppers, Porkshots o liknande, en annan favorit som tar lite mer tid är annars burt ends, oftast då gjort på sidfläsk
ta ett varmt tortillabröd eller något annat gott bröd och lägg i en hög med kött och coleslaw och pricken över i en klick av rökig söt barbequesås rulla ihop och njut