Lägg squashskivorna i botten. Tills dess att jag kommer igång i köket själv igen har jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch
Fyll en stor en två mindre burkar med squashskivor, lök och persilja varvat. När man odlar själv så blir det så viktigt att försöka ta vara på allt som kommer in i köket
Täck skinkan med squashskivorna och krydda med salt och peppar. mandolin100 g serranoskinka salt svartpeppar 1 grillad paprika (½ burk färdig, ca 80 g avrunnen vikt) 150 g chèvre 1 baguette, i 1 cm-tjocka skivorsvartpeppartimjanHetta upp olja i en stekpanna och stek squashskivor i taget på båda sidor
Varva squashskivorna med löken i väl rengjorda glasburkar (jag använde 2 stora burkar). Att lägga in squash i ättikslag har jag, konstigt nog, aldrig tidigare tänkt på att göra
Stek under tiden squashskivorna till fin färg i olivolja. Jag gillar pasta. Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano
Varva köttfärsröra och squashskivor i en ugnsform (köttfärsröra först och sist). Strö lite salt på en stor kökshandduk och lägg på squashskivor, salta lätt ovanpå, vätska ur i minst 30 minuter
Tunna squashskivor. Skär squashskivorna i halvmånar. Lättlagad maträtt som barnen säkert lär tycka om. Det tar ungefär 30 minuter att få klar denna variant av ugnsbakad falukorv med tomatsås och grönsaker