Ingredienser Portioner. 12 st 300 g potatis 1 squash 3 msk vetemjöl 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ask färsk persilja (à 20 g) olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ursprungsreceptet, som jag tog mig friheten att ändra lite på till receptet nedan i min stil, hittades på den inspirerande bloggen 56kilo, kolla gärna också det receptet här
Riv squashen groft. Blanda lök, ägg, mjöl, krydda. med salt, peppar. Sen steker man i en. plättlagg. Såsen. Skala och riv morötterna och stek dem i lite olja
Till lunch blev det en klassisk kylskåpsrensning på det vi hade kvar, vilket resulterade i squashplättar med en röra på svamp och mozzarella & en sallad
Squashplättar med tomat- och olivsallad 2. Lagom till temasläppet i november för Månadens gröna kommer här ett maffigt jubileumsinlägg för att fira att vi har hållit igång i sex månader
I går kväll lagade jag för första gången squashplättar hemma. Squashplättar med ost. I dag fyller lilla B 21 år vilket får mig att utbrista i ett rungande HURRA
På plats tolv återfinns mitt bidrag till månadens gröna Squashplättar med tomat- och olivsallad och du glömmer väl inte att kika in den 5 augusti då jag tar på mig värdrollen