Riv zuccinin (inte alltför grovt) och lägg i en sil eller durkslag. Krama ur så mycket vätska det går ur zuccinin och blanda allt tillsammans med mandelmjöl, fiberhusk, pofiber och äggen
I vardagen smyger sig barndomens sommardagar på, jag gör många vackra sallader, och jag minns med skräckblandad förtjusning hur min mamma en gång började odla squash hemma i landet
2 morötter1 fänkål1 squash/zuccini/aubergine1 paprika1 gul lök1 vitlöksklyfta1 burk bönor2 förp hela tomater (eller krossade/passerade) man kan även använda slattar av överbliven tomatsås eller liknande2 msk tomatpuré1 msk oregano1 msk basilikasalt & pepparHacka grönsakernaBryn köttfärsen, tillsätt de hackade grönsakerna, åt steka ett litet tagTillsätt tomatsås, puré, bönor och kryddorLåt puttra under lock tills grönsakerna är mjukaServera till pasta, bulgur, matvete eller bara en bit gott brödFoto. 1 squash/zuccini/aubergine
Skiva svamp, squash och paprika. 30 Ingredienser 300g nötfärs 10% 1 liter vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk tomatpuré 30g tacokryddmix 150g vitkål 1 liten zuccini 100g champinjoner 1 vitlöksklyfta ½ rödlök Gör så här Gör så här Skala och finhacka lök och vitlök. 1 liten zuccini
1 av vardera grönsaks- och hönsbuljongtärning1 liten squash1,5 dl grädde1 msk vinäger1 tsk honung eller socker1 gul lök2 klyftor vitlök8 dl vatten typchilli eller svartpepparbit färsk ingefära1 potatis3 äggHacka lök och zuccini, fräs i ölja en stund, häll mangold (eller spenat) på 1 finhackad vitlöksklyfta vatten buljong, mangold, vinäger, ingefära och finhackad potatis. 1 liten squash. Hacka lök och zuccini, fräs i ölja en stund, häll mangold (eller spenat) på 1 finhackad vitlöksklyfta vatten buljong, mangold, vinäger, ingefära och finhackad potatis