½ squash, i tärningar. Blanda grädde och tapenade och häll runt tomaterna. 8 tomater2 krm salt2 vitlöksklyftor, pressade3 msk hackad persilja2 msk ströbröd (eller finriven parmesan)1 dl vispgrädde½ dl tapenade av svarta oliverSätt ugnen på 225°. 4 paprikor, i halvor, urkärnade8 cocktailtomater, i halvor/kvartar8 basilikablad½ squash, i tärningar½ aubergine, i tärningar15o g fetaost, i tärningarSätt ugnen på 225°
Fördela tapenade i varannan skåra och tryck ner aubergine, squash och mozzarella i skårorna. Skär squash och aubergine i skivor, skär mozzarellan i skivor
Skala och hacka lök och vitlök Tärna aubergine, squash och tomater. Servera osten nystekt till pytten tillsammans med en klick tapenade och citronklyftor
Fördela tapenade, en squashs- samt en mozzarellaskiva i varje skåra. Enkel tapenade mixades ihop på 8 soltorkade tomathalvor samt lika många urkärnade kalamataoliver. Tunnskiva en liten squash och 125 gram mozzarella
Skär squashen i sneda skivor. Dela ciabattabröden på längden och bred tapenade på underdelarna. 1 st squash , medelstor. 8 msk tapenade (olivröra) , från burk
Skär squash i centimetertjocka skivor. Vänd squashskivorna först i ägg och sedan i ostblandningen. Servera squashen på en bädd av couscous och grönsaker med tomatsåsen
Lägg en klick tapenade ovanpå varje snurra. Skär en squash i smala skivor på längden. Lägg en squashskiva och en fiskbit ovanpå varandra och rulla ihop