Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Stek under tiden squashskivorna till fin färg i olivolja
Carl Butlers pasta4 portioner200 g skivade champinjoner1 stor eller två små zucchini2 dl grädde100 g gorgonzolaTagliatelle-pastaFräs svampen i smör i 3-4 minuter, under tiden klyvs zucchinin på längden två gånger och skärs sedan i centimetertjocka bitar. Fräs med svampen i ytterligare 3-4 minuter
Fräs squash, svamp och tomater på medelvärme i en stekpanna med olja på tills svampen får färg. Pensla insidan på squashen med olja och strö över flingsalt
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Skär squashen i halvmånar och dela svampen i kvartar. Kom över det när jag satt och kikade i en av mammas tidningar, och eftersom alla ingredienser fanns hemma (utom squash och lingon, så de hoppade jag över) var det bara att bege sig till köket och sätta igång
Strimla squashen och skiva svampen. Lägg squashfräs och bacon i pajskalet. 1 st squash. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa, gärna i matberedare
Tillsätt finhackad paprika, halverade svampar, grönsaksfond och hälften av de passerade tomaterna. Kan ha varit att jag gick ut och plockade den första egenodlade squashen och tärnade ner
squash, aubergine, paprika och lök. Skär svampen i små bitar, kör i stekpanna till vätskan är borta. Svampbiffar några deciliter Karljohan- och taggsvampar 250 g tofu 2 ägg 100g silverlök och schalottenlök basilika, kyndel, salt, peppar några nävar panko för att stabilisera det värsta fluffet