Detta receptet kommer ursprungligen från Birgitta Höglunds paleoblogg, men hon har squash i sitt recept och eftersom det inte är säsong för det nu så ville jag inte använda det
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Servera squash- och köttfärsgratängen tillsammans med salladen. Skiva squashen tunt. 1 squash á ca 400 gram. Varva köttfärssås och squashskivor i en ugnssäker form (om ca 20x30cm) och avsluta med färs. 1 squash á ca 400 gram
Squash- och köttfärsgratäng med ostsåstäcke samt sallad. Det är tur att vi tycker om squash i familjen för det förekommer i det mesta för tillfället eftersom vi odlar egen och vi har fått massor hittills
Ugnsgjord fläskfilé med tomat, mozzarella och basilika, Köttfärsgratäng med squash, Kyckling i tomat och mozzarellasås, Matlåda med kyckling och annat och Sallad på mozzarella, tomater och avokado
Bred ut köttfärssåsen över squashen, smula över danazola och strö över den rivna osten. 500 g köttfärs2 burkar krossade tomater4 msk tomatpuré1-2 gula lökar1-2 vitlöksklyftorValfri mängd svamp, vi använde trattisar och champinjonerSalt & Peppar1-2 dl vispgrädde1-3 st squash125 g danazola1-2 dl riven ostSkiva squashen och förstek den
Köttfärsgratäng med bacon, squash, tomat & oststanning (bild. Häll sedan på ett lager med köttfärssås, lägg på några skivor tomater och riven ost, sedan köttfärssås igen och toppa slutligen med squashskivorna och riven ost
Ja idag känns gårdagens surhumör som en extrem baggis och jag skulle väl egentligen radera inlägget. tänk vad små saker kan bli stora, hallå man är ju frisk och allt är egentligen tiddelipom (som nalle Puh säger)