Fyll squashen med röran och ställ "tornen" på en plåt med bakplåtspapper. Mosa getosten och blanda med oliver, citronskal, kesella, pressad vitlök, ost, timjan, salt och peppar
Vi uppmanar dessutom er att handla opportunistiskt och köpa squash/zucchini eller broccoli och göra soppa på när ni ser vad som ser bra ut i affären (i receptet nämner vi att vi brukar "rädda" ekologiska grönsaker som börjar se lite ledsna ut och dessutom då får dem för halva priset, testa ni också
lite getost att smula över innan servering. Servera med smulad getost på toppen. 1 smal grön zucchini (heter egentligen squash på svenska). 1 smal gul squash. 1 smal grön zucchini (heter egentligen squash på svenska). 1 smal gul squash
Skiva squashen tunt. Servera med bröd, oliver, sallad med vinägrett och marinerad getost. Fortsätt att steka squashen i omgångar tills den fått färg på bägge sidor
Tillsätt squashen och kryddorna och bryn ytterligare någon minut. getost. Skiva falukorven och getosten. Häll över såsen och lägg över den skivade getosten
- rucola, getost och nötter. 1 liten zucchini/squash, grovriven (krama ur vattnet så gott det går). Blanda zucchini/squash, rucola, kesella, mozzarella och 0,5 dl riven parmesan. 1 liten zucchini/squash, grovriven (krama ur vattnet så gott det går)
Vi åt förvisso inte den här rätten som jag bjuder på idag, vad jag minns åt vi pastakuddar fyllda med butternut squash och getost, omringade av små högar utsökta puylinser
Skär squashen i skivor som är några millimeter tjocka. Strö över örtkrydda och getost. 1 squash. 100 g chèvre (getost). Fylllning1 squash 15 cocktailtomater 100 g chèvre (getost) några msk färsk timjan eller basilika 2 ägg 2 dl mjölk 1 dl riven ost, 17 % fett 1 tsk salt nymalen vitpeppar
Sockret hämta fram sötman i både squashen och fänkålen, getosten balanserade till det hela. Jag hade en sådan angst när jag insåg att alla håller på att utnyttja höstens pumpor eller squasher