Skölj basilikan. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squash och brysselkål. 1 butternut squash. 1 kruka basilika. 1 butternut squash. 1 kruka basilika
Skölj under tiden basilikan och ta bort bladen. Skölj squashen och auberginerna. Lägg de grillade grönsakerna på en tallrik, beströ med basilika och vitlök och stänk över den resterande olivoljan
Skölj under tiden basilikan och ta bort bladen. Skölj squashen och auberginerna. Lägg de grillade grönsakerna på en tallrik, beströ med basilika och vitlök och stänk över den resterande olivoljan
Blanda ner squashen och strimlad basilika. Jag valde en sort smaksatt med basilika. Tänk dig saftig kyckling, mustig tomat, fräsch squash och trådig mozzarella
½ liten squash, skuren i kuber. Under tiden pastan kokar, hacka löken och skär squashen i kuber. Fräs lök och tillsätt squashkuberna efter ett par minuter
Färsk basilika efter smak. Vi har inga stora ytor att odla grönsaker på så det blir inga massiva skördar direkt, men vi har i alla fall plats nog för att kunna odla lite potatis, rödbetor och squash/zucchini
Rör ihop olja, citronsaft och basilika. Det är lite pyssel innan man får sätta tänderna i dessa “burgare” av halloumi, squash och aubergine, men det är det värt
Skiva squashen tunt och skär dem i halvmånar. Hacka körsbärstomater, skala och grovriv moroten, klipp den färska basilikan, smula fetaosten – och lägg alltsammans i matskålen
Hacka löken och blanda med rismjöl, vatten, citronskal och basilika. Dela squashen på längden, ta ur kärnor och så mycket av de fibrösa trådarna du orkar med
Tärna squashen, pressa vitlöken och skär soltorkade tomaterna i mindre bitar (låt gärna tomaterna ligga på hushållspapper som suger upp delar av oljan först en stund)