Dela piggvaren i 4 lika stora bitar. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Ställ i kyl. Vit sparris. Skala sparrisen från nedre kanten av knoppen och längs hela stammen
Skala hummern och skär köttet i mindre bitar. Hyvla stjälksellerin i tunna långa skivor. Halvera granatäpplet och ta ur kärnor och saft, blanda sedan kärnorna och saften med olivoljan
Bläckfisken. 1. Lägg bläckfisken i en stor bunke och massera in grovsaltet i minst tio minuter. Detta gör att bläckfisken släpper ifrån sig den slemmiga ytan
En nordisk pesto och några grovt hackade pumpafrön tillsammans med blåbärspulver dekorera vi upp tallriken med tillsammans med några få färska ärtor från spritärter
Jag har varit lite frånvarande en tid men det har helt enkelt inte funnits något att skriva om, skulle kanske vara lite om sjukdomar och en massa jobb men det är föga intressant
6-8 september arrangeras världens främsta restaurangfestival på Riddarholmen i Stockholm. På plats finns flera av Sveriges bästa kockar och schemat är minst sagt fullmatat