Värm ugnen till 250°C. Tillaga fisken i ugnen tillsammans med coctailtomatena ca 15-18 minuter. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt
Sprödbakad torskfilé kanske räknas till helfabrikat, den är ju i stort sett färdiglagad, bortsett från att den behöver in i ugnen en stund, eller stekas på
Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" i matvärlden erkänner jag mig skyldig till att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsås potatismos (nej, aldrig pulver)
Sprödbakad torskfilé med kall dillsås och kokt potatis. Önskar alla en skön söndag. Jag befinner mig fortfarande på spa så jag vet knappt vilken veckodag det är för alla dagar känns som fredag och jag fortsätter att befinna mig i en otrolig bubbla fylld med god mat, spa-upplevelser och utflykter
Sprödbakad torskfilé. Stek fisken enligt förpackningen. . Chips. Skala och skär potatisen i stavar. Sätt ugnen på 225 grader och baka av tills de fått gyllene färg