Nu, några år senare har jag hittat en GOD sprödbakadfisk (torsk. Jag tycker verkligen inte om fisk. Hade så smått börjat tycka att fiskpinnar var helt ok att äta med någon god sås och lite kokt potatis när jag blev glutenintolerant, så då blev fisken åter obefintlig i mitt liv
Mer lättlagad fisk. Sprödbakad torskfilé kanske räknas till helfabrikat, den är ju i stort sett färdiglagad, bortsett från att den behöver in i ugnen en stund, eller stekas på
Sprödbakadfisk. Innan vi fick barn så gjorde vi ibland panerad fisk från grunden, sedan hände livet och vi har insett att vardagen med barn kräver en del bra lösningar
Wokade grönsaker med sprödbakad torsk. Vill man äta mer grönt men inte helt avstå från kött kan man utgå från "det gröna" och sedan lägga till lite fisk, kyckling eller kött
Lägg in fisken på galler ovanför potatisen. Oljan som dunstar ger fisken en friterad go yta. Fish ’n chipsBryt av med lite ”köpemat” hemma, servera till barn och vuxna genom fönstret i traditionellt tidningspapper· 10 medelstora potatisar· Fryst panerad fisk. Sprödbakad torsk till vuxna, fiskpinnar till de små· Remouladsås eller god dressing· Tidningspapper Sätt ugnen på ca 200°Tvätta skölj potatisen nogaSkiva upp potatisen i trekanter och lägg i en ugnssäker form. Snåla inte med remouladsåsen JFiskpinnar till barnen läggs in 10 min senareDetta var första receptet som skrevs i projektetEffektiv tid ca 20min