Spröda nötkakor recept

Nötkakor

Nötkakor

En gluten- och laktosfri småkaka. En snabb småkaka som är mjuk om den äts samma dag, annars blir den spröd - vilket jag tycker är godast
Dubbla nötkakor med nougat

Dubbla nötkakor med nougat

Kakorna är spröda och goda, och går utmärkt att frysa in. Gillar du nougat och nötter så kan jag tipsa om dessa goda nötkakor med nougatfyllning
Nöt och havrekaka

Nöt och havrekaka

Sätt ugnen på 175 grader (varmluft). Smält smöret. Mixa hasselnötterna fint i en matberedare. Blanda nötterna med smör, ägg, havregryn, råsocker och bittermandeln
Julkalender: Lucka 5

Julkalender: Lucka 5

De är jättegoda, spröda med kladdig fyllning och väldigt juliga i smaken tack vare nötterna, chokladen och den lilla dosen nejlika

Spröda choklad- och nötkakor

Sätt ugn på 200 grader. Grovhacka chokladen och nötter. Mät upp smör, farin och vaniljsocker, gärna i en matberedare

Wivis spröda nötkakor

En av de allra godaste småkakorna jag vet är min mormor Wivis sprödanötkakor bakade på rostade hasselnötter

04.00 & Sötsug

Sprödanötkakor med lite chokladrippel, sådär löjligt enkla smaker som smakar helt ljuvligt tillsammans