Blanda äpplet med kesellan och pepparroten. Lägg upp skinkan på knäckebröden, toppa med äppelkesellan och garnera eventuellt med lite ärtskott eller groddar
Vid servering läggs spickeskinkan på varma tallrikar. 6 bufféportioner 12 skivor spickeskinka (Heberleins) 18 gröna sparrisar 6 pocherade ägg 125 g brynt smör 2 msk god olivolja 1 msk sherryvinäger el liknande 1 ask salladskott krutonger Skala sparrisen, skär av ändbitarna om de är grova och koka sparrisen i saltat vatten. 12 skivor spickeskinka
½ hg Spickeskinka. Bred smör på tunnbröden, lägg på skinkan så den täcker halva tunnbrödet. Täck skinkan med salladen, skiva brieosten och lägg över salladen
Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
), spickeskinka, fänkålssalami, rökt fläskfilé och. Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Lägga några skivor mozzarella i varje dubbelmacka, fyll hälften av bröden med spickeskinka och den andra hälften med sardellfiléer som först klappas torra med hushållspapper
Placera den grovrrivna osten i var form, likaså en skuren bit spickeskinka. 1 färdigutkavlad smördeg, rektangulär ca 250 golja till pensling av formar200 gram gruyère, grovriven, eller annan lagrad hårdost100 gram spickeskinka3 ägg2 dl mjölk2 krm saltsvartpeppar1 dl pumpakärnor