Har ni testat att grilla spetskål. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och pensla spetskålen. 1 stort spetskålshuvud. 1/2 citron. 1 stort spetskålshuvud. 1/2 citron
Lägg upp spetskålen på serveringsfat, toppa med peston och salta jordnötter eller dito cashewnötter. Mixa purjolöken med 0,5 dl olivolja, 0,5 dl solrosfrön eller saltade jordnötter, saften från 0,5 citron samt 0,5 dl finriven parmesanost. Halvera eller klyfta 1-2 huvuden spetskål, beroende på storlek. 0,5 citron s
Min senaste favorit i kålvärlden är ändå spetskål. Är man inte förtjust i tryffel eller heller föredrar exempelvis citron eller chili så tror jag det går precis lika bra att byta ut alternativt utesluta
Riv vitlöken och skalet på citronen, pressa ut citronjuicen och blanda med tahini och yoghurt. Tvätta de gröna bladen och slå av vattnet Toppa spetskålen med yoghurtsås, nötter och gröna blad