I veckan som gått har jag bakat frallor, lagat löksoppa, indisk palak paneer (utan paneer), spenatrullar med ricotta och tomatsås, frästa grönsaker med borlottibönor mm
Mådag igen. Ny vecka och två veckor i ovisshet om min dator. Jag blir tokig. Ringer supporten som inte kan svar om de ens skickat hårddisken och butiken som inte kan hjälpa innan hårddisken kommit
Idag på lunchen gjorde jag en supergod "Spenatrulle" fylld med en massa godsaker. Jag använde DETTA recept till spenatrullen men lade till en näve babyspenat i smeten
Jag lovade att jag skulle lägga upp recepten i dag, och vi börjar med spenatrullen. Spenatrulle 4 hg fryst bladspenat eller färsk 3 äggulor 4 msk cream fraiche 3 msk mjöl vanligt eller glutenfritt 1/2 tsk salt 3 äggvitor ♦Koka spenaten och passera den
Här är receptet på de cannellonis fyllda med svamp och spenat som vi åt i lördags. Det var en trevlig rätt men ingen smaksensation utöver det vanliga kanske