4 port Spenatrisotto. Detta var huvudrätten på vår nyårsmeny, spenat- & limerisotto, chèvrefyllda portabellohattar, smör- & vitlöksstekt sparris och vitlöksbröd som grillats i ugnen
Hej fredag, välkommen tillbaka ska du vara. Visserligen är fredagarna i vårt kök dedikerade åt pastamiddagar men det hindrar ju inte att vi svävar ut lite grann, då och då
Värm ugnen till 175 °C. Vik ihop spättafiléerna till fyra paket. Salta dem och bred på peston. Ugnsbaka dem ca 10 minuter före servering (kärntemperaturen ska vara ca 48 °C)
Tillagning Lax. Skär laxen i fina bitar och ta bort ev. skinn. Lägg filéerna på en tallrik och pressa över en halv citron så att laxen ligger i citronvätska
Om jag var tvungen att välja ett kök från hela världen skulle det bli Italiens. Capricciosa, Carbonara, Osso Bucco, Bruschetta, Carpaccio, Spaghetti Puttanesca, Focaccia, Piccata Milanese, Pasta Pesto,Tiramisu och Gelado