Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Här kommer en jättegod och framförallt enkel vegetarisk vardagsrätt. Jag vill lite grann inspirera till att det inte behöver vara så svårt att äta vegetarisk i vardagen
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla purjolöken och skiva korven. Fräs i olja. Dela, kärna ur och strimla paprikan och skölj spenaten
Servera tillsammans med färsk spenatpasta. Dagens lunch blev en enkel, men väldigt god kycklinggryta. Jag lade i lite av varje som kylskåpet hade att erbjuda
Lax- och spenatpasta med vitvinssås. Ni vet väl att jag älskar pasta. Det slår potatis och ris anytime. Till lördagsmiddag idag gjorde jag en helt gudomlig rätt (recept från kryddburken
Välkommen måndag och ni läsareI min lunchlåda idag så hittar man denna goda pastasås. Ingredienser 4 personer2 st vitlöksklyftor1 gul lök400 g bladspenat, färsk1 msk olja1 tsk green curry1 msk hummerfon eller 1 st fiskbuljongtärning2 dl matlagninsgräddeSaltVitpeppar400 g skalade räkorGör så härHacka löken och fräs den i olja tillsammans med spenaten i en kastrull