Spenatpaj muskot recept

Frasig spenatpaj med fetaost

Frasig spenatpaj med fetaost

muskot. Riv över lite muskot. muskot. En frasig paj med nyttig spenat och not-so-nyttig filodeg och fetaost
Spenatpaj med kyckling

Spenatpaj med kyckling

ca 250 fryst spenat 1 krm muskot, riven kött från en grillkyckling 1 gul lök, hackad 1 förp krossade tomater 1 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 tsk oregano 1 tsk basilika salt svartpeppar 2 dl ost, riven
Spenatpaj med valnötter

Spenatpaj med valnötter

Krydda med muskot eller vitlök. 1 krm muskotnöt. Lägg mjöl, salt och bitar av smöret i bunken till matberedaren med kniven monterad
Spenatpaj

Spenatpaj

½ krm riven muskot. 4-8 port. beroende på vad som serveras till. Blanda samman pajdegen och låt den vila en stund
Spenatpaj med chiliräkor

Spenatpaj med chiliräkor

Fräs bladspenaten och lök i smör, krydda med salt, peppar och nyriven muskot. muskotnöt. Börja med att dela och kärna ur chilin
Lax- och spenatpaj

Lax- och spenatpaj

Krydda med salt, svartpeppar och muskot. 1 krm riven muskotnöt. Gör pajdegen. Kavla eller tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diametern
Spenatpaj med medwurst

Spenatpaj med medwurst

En nypa mald muskot. Smöra pajformen. Nyp ihop smör och vetemjöl. Tillsätt vatten och blanda snabbt ihop till en slät deg

Anjas spenatpaj

1 tsk riven muskot. 1. Blanda, hacka eller mixa ihop degen. Tryck ut den i pajformen och låt vila i kylen 1/2 timme
Spenatpaj

Spenatpaj

Vispa äggenlätt i en skål och blanda med grädde, maizenaredning, ost, salt, pepparoch muskot. Blanda snabbt ihop mjöl, margarin, vatten och parmesan till en slätpajdeg som får vila kallt någon timme

Spenatpaj

tillsätt hälften av smöret och krydda med salt, peppar och riven muskot. 1 muskotnöt, hel. Kavla 125 g pajdeg (sök pajdeg) och klä en 18 cm vid pajform
Svamp och spenatpaj

Svamp och spenatpaj

Krydda lätt med salt, peppar och muskot. PajskaletKavla degen tunt. Klä en pajform (22cm diameter) med degen
Paj med spenat, feta och ugnsrostade tomater

Paj med spenat, feta och ugnsrostade tomater

Pajfyllning250-300 g fryst bladspenat3 ekologiska ägg3 dl ekologisk mjölk eller osötad sojamjölk1/2 tsk salt1 1/2 krm svartpeppar1 1/2 krm riven muskot 150 g ekologisk fetaost1. 1 1/2 krm riven muskot

Spenatpaj med mjukost

1 krm riven muskot. Ugn 225 grader. Finfördela margarin i mjölet. Slå i vattnet. Arbeta snabbt ihop till en deg

Mjölkfri spenatpaj

1 tsk muskot. Slå på ugnen på 200*C. Smörj en pajform. Blanda salt, mjöl och margarin i matberedare, tillsätt ättika och vatten och kör ihop till en deg

Spenatpaj med tomater och potatis

Vispa samman ägg och mjölk, smaka av med muskot, peppar och salt eller örtsalt. 2 krm riven muskotnöt. Blanda ihop ingredienserna i pajdegen

Spenatpaj

Tillsätt ost, salt och muskot. ½ krm riven muskot. Pajdegen. Mät upp mjölet i en bunke, finfördela margarinet i där

Spenatpaj

Smaka av med salt, peppar och riven muskot. Muskot. Kör alla ingredienser till degen i en marberedare tills det är en degklump