Fräs den lätt i lite matfett tillsammans med pressad vitlök. Avsluta med bechamelsås. Täck med aluminiumfolie och grädda mitt i ugnen ca 30-35 minuter. 175 g fetaost
Smörj en långpanna med olivolja. Rulla upp kanterna och picka ytan med en gaffel. Pensla dem med cirka 1/2 dl olivolja. Lägg dem ovanpå fyllningen och pensla med cirka 1/2 dl olivolja. 400 g fetaost
Startar dagen med ett middagstips. Detta recept blev riktigt bra, men nästa gång kommer jag definitvt slänga i pesto i mjölkblandningen och tärna upp fetaost som jag har över laxen och spenaten
Sparris- och spenatpajmedfetaost och soltorkade tomater. Rödbetsbiffar medfetaost. Detta för att hinna med annat utan att göra av med all energi samt att jag nu byggt upp en stadig receptbank (detta märks tydligt av då besökarantalet ökar sakta men säkert trots att jag uppdaterar allt mer sällan)
Spenatpajmedfetaost, broccoli och körsbärstomater (VEG) blev torsdagens middag. Med inspiration från Sandra körde vi potatis på samma plåt och öste över lite olja och kryddor extra