Rör ihop cremefraiche och kapris. Servera gärna med några skivor rökt lax och en sallad. Ta ut formen och klicka eller bred ut cremefraiche-kaprisen över pajen
Paprika och SpenatpajmedCremeFraiche. Vanligen gör jag pajbotten med kvarg i. Blanda cremefraiche, riven ost, ägg och kryddor i en skål och rör ner paprikablandningen
5 dl skalade sesamfrön 40 g Smör 1 msk Fiberhusk 1 tsk Salt 1 st Ägg Fyllning 1 st gul lök 300 g färsk eller fryst bladspenat smör till stekning 1 krm muskotnöt 4 st Ägg 2 dl crème fraiche 200 g hårdost Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
crème fraiche. Tina spenaten. Smörj en pajform och lägg ut smördegen, alt färsk pajdeg. Krama ur så mycket vatten som möjligt ur spenaten och lägg det i en skål
Vispa ihop ägg och crème fraiche. Börja med att dela och kärna ur chilin. crème fraiche. Hacka den fint och blanda med räkor, olivolja och lite salt och peppar
Mixa grahamsmjöl, vetemjöl och smör i bitar till en smulig massa i matberedaren med kniven monterad. Tillsätt crème fraiche och kör tills det bildas en boll