Specialsås recept

Lars-Eriks Specialsås

Lars-Eriks Specialsås

Skulle göra rödvinssås men hade ingen charlottenlök hemma så det blev ett experiment som blev lyckat
Lax med Emmys specialsås

Lax med Emmys specialsås

Dottern gör gärna härliga asiatiskinspirerade såser med tahini, vitlök och citron. Här sätter den tonen för hela rätten med ugnsbakad lax och kokt broccoli
Lammytterfile med potatisterrin

Lammytterfile med potatisterrin

Lars-Eriks Specialsås se under Lars-Erik Experimenterar. Lägg upp på tallrik 3 morötter ovanpå 4 bitar lammytterfilé, intill en bit potatisterrin och servera Lars-Eriks specialsås (eller annan efter tycke och smak) i separat liten såsskål på tallriken. 12 morötter Lars-Eriks Specialsås se under Lars-Erik Experimenterar
Himmelskt goda kycklinglår

Himmelskt goda kycklinglår

Givetvis kan du koka ihop min specialsås också om du nu ska gå all-in. Kycklinglår måste ju vara den godaste detaljen från kycklingen
Sambon överraskade mig med middag idag

Sambon överraskade mig med middag idag

Det bjöds på oxfile med potatismos och andreas specialsås, hehe mer än så fick jag inte till svar. Sambon överraskade mig med middag idag

Intervju med Petra Gustavsson

) o när såsen tog slut så skapade vi en specialsås o salladen ändrade skepnad efter vad vi han hacka
Valborg – middag

Valborg – middag

Vill du hellre ha fisk till huvudrätt föreslår jag lax som lagas enkelt i ugn och serveras med färsk sparris och persiljepotatis tillsammans med en underbar specialsås jag hittade på i helgen

Födelsedagspresent

Fläskfilé med hennes specialsås och ungsbakad potatis. Oj, vad glad JAG blev för M´s present. -) Detta fina hjorthuvud som M ALLTID har önskat sig

Saras specialsås

Denna sås äts med sked här hemma de är en super god kall sås som är god till de flesta rätter och är perfekt till pizza

Lax med specialsås

Servera laxen direkt med den nykokta sparrisen och den goda specialsåsen tillsammans med kokt potatis eller persiljepotatis

Sås

samt specialsåserna redda med vetemjöl eller arrowrot. Specialsåserna utgår nedan från grundsåserna och utvecklas ytterligare

Bayonnesallad

Först måste jag säga att du kan antingen använda dig av majonnäsen blandad med gräddfilen ELLER göra den goda specialsåsen, inte både och, det blir lite onödigt kanske

Dubbelt gott!

Till detta gjorde jag "Häxan specialsås" nu när det är påsk och allt. Ibland när jag lagar mat så gör jag flera måltider på engång