Sparrisentré recept

Sparrisentré

Sparrisentré

Dela varje smördegsplatta i tre delar och lägg dem på plåtar med bak-plåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 10 minuter
Sparrisentré

Sparrisentré

Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar

Sparrisentré

Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar

Sparrisentré

Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar

Sparrisentré med rökt lax

1. Koka sparrisen 5-10 minuter beroende på tjocklek. 2. Lägg upp laxskivorna på assietter. 3. Dressing. Lägg ägget i kokande vatten och koka 3 minuter

Sparrisentré

1.  Dela varje smördegsplatta i tre delar och lägg dem på plåtar med bak-plåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 10 minuter