Sätt ugnen på 175°C. Lägg torsken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Tillaga torsken i ugen i ca 15 min eller till innertemperaturen är 56°C
Vi älskar färsk, grön sparris och har planterat arton plantor i en sparrisbädd på vår odlingslott. Tyvärr måste vi nu vänta i ca tre år innan vi kan skörda, eftersom plantorna behöver få tid till att växa till sig och rota sig ordentligt
Men jag måste inse att det är första gången jag odlar en riktig köksträdgård, så det är lika bra att börja försiktigt och inte ge sig på kronärtskockor, majsodlingar och sparrisbäddar…än
Fortsätter på det karibiska Halv åtta hos mig-temat från förra inlägget. Hasselbackspotatisen och den baconlindade fläskfilén gjorde jag som man brukar, det som var litet nytt var sparrisfräset med apelsinsås och så fyllningen till fläskfilén
Till varmrätt lagade jag fläskfilérulad på sparrisbädd med clementinsås och hasselbackspotatis och till dessert vinkokt mango med färskostcreme och färska bär